2 ΣΧΟΛΙΑ

Η ΑΕΚ θα κατέβει στο Πρωτάθλημα μόνο με τους δικούς της όρους!

Δεν εκβιάζεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, θα κατέβει στο Πρωτάθλημα μόνο με δικούς της όρους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, στην οποία η ΑΕΚ ξεκαθάρισε τη θέση της. Συγκεκριμένα, η Ένωση ενημέρωσε πως το θέμα της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Volleyleague δεν έχει να κάνει με θέματα οικονομικής φύσεως, αλλά το γεγονός πως δε θα δεχτεί τον οποιοδήποτε εκβιασμό. Η ΑΕΚ θέλει να εκπληρωθούν τα δίκαια αιτήματά της, όπως το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλιώς δεν νοείται να μιλάμε για επαγγελματικό βόλεϊ.

Μάλιστα, πέρα από την ΑΕΚ που για τους δικούς της λόγους δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα, αρκετές ακόμα ομάδες που δεν μπορούν να... σηκώσουν το οικονομικό βάρος έχουν μείνει εκτός με την έναρξη να μετράει αντίστροφα. 

Μάλιστα η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για το σημερινό Δ.Σ.: 

«Ολοκληρώθηκε η 139η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
1. Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τον πρόεδρο του ΤΑΠ Μάνο Μακρή. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επέμεινε στις θέσεις του, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι το ΤΑΠ συνεχίζει κανονικά τις ρυθμίσεις και τις πληρωμές του, τονίζοντας ότι η τελική απόφαση του για συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν έχει να κάνει με οικονομικό πρόβλημα.

Επιβεβαίωσε πως όταν η ΑΕΚ κληθεί από την ΕΕΑ, θα παρουσιαστεί ενώπιον αυτής όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά αποδεχόμενη και τους όρους του πρωταθλήματος.

Μεταξύ του προέδρου της ΑΕΚ και του προέδρου της ΕΣΑΠ, αντηλλάγησαν απόψεις και εξηγήσεις που αφορούσαν δομικά και διαδικαστικά ζητήματα και φάνηκε η διάθεση αμφοτερων για την επίλυση τους, με απαρχή την αποδοχή της προκήρυξης του πρωταθλήματος».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
mpahatouridis21 - 10/10/2019 18:25

Ξέρει κανείς τι γίνεται με την ομάδα; δεν θα κατέβει πουθένα; υπάρχουν παίκτες προπονητές γήπεδα κτλ; ας μας πει κάποιος

leontas_021 - 10/9/2019 23:19

Θετικο που η ΑΕΚ εκπροσωπηθηκε στη συνελευση της ΕΣΑΠ. Θετικο και οτι δηλωσε οτι ετοιμαζει κανονικα τον φακελο αδειοδοτησης με τα ρυθμισμενα χρεη για να τον παρουσιασει στην ΕΕΑ. Τα θεσμικα ζητηματα που θετει η ΑΕΚ (και εχουν και οικονομικο υποβαθρο, οπως η διαχειριση των τηλεοπτικων δικαιωματων...) καλως τα θετει, αλλα τελικα πρεπει να μπει στο πρωταθλημα της Α1 αντρων. Σε καμμια περιπτωση να μην παθει ο,τι ο ΟΣΦΠ στο μπασκετ...

ΕΠΟΜΕΝΟ