1 ΣΧΟΛΙΑ

Περίμενε 50 χρόνια για να σκοτώσει τον συμμαθητή του που του έκανε μπούλινγκ!

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως από την Ταϊλάνδη, όπου ένας 69χρονος άντρας περίμενε πάνω 50 ολόκληρα χρόνια για να εκδικηθεί έναν συμμαθητή του από το σχολείο που του έκανε μπούλινγκ!

Ο 69χρονος απόστρατος, Thanapat Anakesri πυροβόλησε και σκότωσε τον συμμαθητή του στο σχολικό reunion 50 χρόνια μετά!

Ο δράστης, που διαφεύγει προς το παρόν της σύλληψης, βρέθηκε στη σχολική σύναξη παλαιών συμμαθητών το περασμένο Σάββατο στην πόλη Ανγκ Θονγκ της κεντρικής Ταϊλάνδης. Εκεί, συνάντησε και τον Suthat Kosayamat τον οποίο και κατηγόρησε ότι του έκανε μπούλινγκ, όταν ήταν 16 ετών! Το θύμα, συνταξιούχος ναυτικός, του απάντησε ότι δεν θυμάται να είχαν προβλήματα οι δυο τους στο σχολείο και αρνήθηκε να του ζητήσει συγγνώμη!

Τότε, ο Thanapat έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε τον Suthat, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Όσο για τον δράστη έφυγε αμέσως από το σημείο και καταζητείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε θέματα αλκοολισμού και πολλές φορές στο παρελθόν είχε αναφερθεί στον συμμαθητή του που του έκανε μπούλινγκ, λέγοντας πως δεν αργεί η μέρα της εκδίκησης.

ΦΩΤΟ: Οι συμμαθητές ποζάρουν λίγο πριν από τη τραγωδία. Ο δράστης βρίσκεται στον δεξί κύκλο και το θύμα στον αριστερό


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ggaekara - 29/8/2019 13:53

ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ