1 ΣΧΟΛΙΑ

Σε σειρά του Netflix θα συμμετέχει ο Σπαλιάρας

Ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα στο Μεξικό

Στη σειρά του Netflix, El Senor de Los Cielo (The Lord of the Skies),  θα συμμετέχει ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος από το αεροδρόμιο καθώς έφευγε για τα γυρίσματα στο Μεξικό.

Η σειρά αφορά τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες και μετρά ήδη έξι σεζόν στην πλατφόρμα και οδεύει στην έβδομη, ωστόσο στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμη.

Ο ίδιος ο Σπαλιάρας θα υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA, ελληνικής καταγωγής.

«Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ποσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του από τα γυρίσματα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
borsalino911 - 14/8/2019 18:48

Καλή επιτυχία γιανναρε! Οι haters θα σκάσουν απ το κακο τους!! Ελλάδα, η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητικών σχολίων στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης στον κόσμο (!)

ΕΠΟΜΕΝΟ