0 ΣΧΟΛΙΑ

Παπαϊωάννου: Ομάδες που έχουν πέσει κατηγορία, μου ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία αποκάλυψε τις κρούσεις που δέχτηκε, ενώ μίλησε και για το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο

Ομάδες που έπεσαν κατηγορία έχουν προσεγγίσει τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ώστε να εξαγοράσουν το ΑΦΜ της Λαμίας, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Παράλληλα, μίλησε και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τα διοικητικά της Λαμίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην εφημερίδα REAL NEWS:

Για την απόφαση να φύγει: "Απογοητεύτηκα από το ελληνικό ποδόσφαιρο και, ναι, η επιλογή μου να φύγω είναι οριστική και αμετάκλητη. Η αδικία με τα τηλεοπτικά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ωστόσο έτσι κι αλλιώς θα αποχωρούσα, υπάρχει κι ένα πρόβλημα υγείας που πρέπει να φροντίσω και το οποίο μου απαγορεύει να μην είμαι ήρεμος. Όμως παραμένω εγγυητής της τάξης και της ομαλότητας στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και πρόθεσή μου είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να έχει βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης. Μου ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας περισσότεροι από ένας σύλλογοι που έχουν πέσει κατηγορία, αλλά κατηγορηματικά σας λέω πως δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, παρά μόνο μια καθαρή και βιώσιμη λύση. Ένας επιχειρηματίας, εύρωστος οικονομικά, που θα μπορεί να αφιερώσει χρόνο και χρήμα για να διατηρήσει υγιή και ανταγωνιστική την ομάδα. Αυτόν αναζητώ και θέλω να πιστεύω πως μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει προκύψει".

Για το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο: "Οφείλεται στην πρόταση για μείωση του συμβολαίου και παράλληλα μείωση του μπάτζετ. Συνεχίζουμε με τον Σωτήρη Αντωνίου, ένα νέο παιδί που έχει όλα τα εφόδια να δημιουργήσει έργο. Ο δικός μου ρόλος στο εξής θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός, ενώ, όσο είμαι καλά και γερός, η χορηγία στην φανέλα θα είναι δική μου. Αυτή θα είναι η συνεισφορά μου που δε θα πάψει, ακόμη κι αν έρθει νέος ιδιοκτήτης. Την αγαπώ τη Λαμία, της έχω δώσει πολλά από τον εαυτό μου και εννοείται ότι βασικό μου μέλημα είναι να διασφαλίσω το σήμερα και, κυρίως, το αύριο της ομάδας".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ