5 ΣΧΟΛΙΑ

Κοπιτσής: Ειμαι εδώ για να στηρίξω την ενιαία ΑΕΚ

Ο Χάρης Κοπιτσής μιλάει στο aek365 και εξηγεί γιατί κατεβαίνει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής με τον συνδυασμό «Ζήτω η ΑΕΚ» - Τι λέει για τους Μελισσανίδη, Αγγελόπουλο και το όραμά τους

Με οδηγό του την αγάπη του για την ΑΕΚ και με πίστη και όραμα για μία Ένωση δυνατή, ενιαία και στο δικό της γήπεδο, ο Χάρης Κοπιτσής κατεβαίνει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τον συνδυασμό που θα νικήσει («Ζήτω η ΑΕΚ») και τον οποίο στηρίζουν οι Μελισσανίδης, Αγγελόπουλος.

Ο Χάρης Κοπιτσής μιλάει στο aek365 και εξηγεί το σκεπτικό, τα σχέδια και τα όνειρα που έχει κάνοντας κι αυτό το βήμα, πάντα δίπλα στην ΑΕΚ: «Είμαι από το 1992 στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής και μετά στις Ακαδημίες ως προπονητής. Το δέσιμό μου και αυτό που νιώθω για την ΑΕΚ είναι φυσικό επακόλουθο να με κάνει να βοηθήσω όσο μπορώ και από όποια θέση μπορώ. Είμαι διατεθειμένος να τρέξω γι’ αυτή την ομάδα τώρα και μέσα από την Ερασιτεχνική», λέει ο Κοπιτσής και προσθέτει: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χρονική στιγμή που διανύουμε είναι σημαντική και κρίσιμη για το μέλλον. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το γήπεδο και πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκαν σχεδόν καθόλου.

Θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιος της πρότασης που μου έγινε και της προσπάθειας που γίνεται. Αυτό που με ενδιέφερε είναι πως η πρόταση ήταν ολοκληρωμένη. Αποσκοπεί το μέλλον της ΑΕΚ να είναι πολύ καλύτερο και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα για μένα.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν προσωπικά ειδικεύομαι στον ποδοσφαιρικό τομέα. Εκεί με ξέρει ο κόσμος. Η ΑΕΚ όμως είναι ενιαία. Η Ένωση ξεκινάει από το γήπεδο, το σπίτι σου, το σπίτι μας. Όλος ο κόσμος να μπορεί να έρχεται σε ένα σημείο και να βλέπει την ομάδα. Το γήπεδο είναι σημαντικότατο για τη βιωσιμότητα και την αναβάθμιση όλων των τμημάτων. Είναι ένα κομβικό σημείο που θα πάει όλα τα τμήματα σε μεγαλύτερο και καλύτερο επίπεδο. Και για όλη την Φιλαδέλφεια, φυσικά, είναι σημαντικό το γήπεδο. Μην το ξεχνάμε, θα τη βοηθήσει την πόλη το γήπεδο. Θα την αναβαθμίσει. Θα είναι σημείο αναφορά σε όλο τον κόσμο»

Όσο για το τι περιλαμβάνει η πρόταση που του έγινε προκειμένου να κατέβει στις εκλογές και αν το σκέφτηκε καθόλου; Ο Κοπιτσής λέει: «Δεν μπορώ να πω τώρα όλα όσα έγιναν. Ας μην μπω σε μεγάλες λεπτομέρειες. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως υπάρχει μεγάλη αγάπη από τα άτομα που συμμετέχουν. Την ιδέα τη στηρίζουν άνθρωποι που θα δώσουν τα πάντα για την ΑΕΚ και φυσικά όλος ο κόσμος ξέρει ότι αναφέρομαι στον κ. Μελισσανίδη και τον κ. Αγγελόπουλο. Η δυναμική που έχουν, η αγάπη τους για την ΑΕΚ, μας δίνουν όραμα να είμαστε κοντά στην ομάδα και στην προσπάθειά τους.

Είναι για όλους η ΑΕΚ… Όλα όμως ξεκινούν από το γήπεδο. Η δυσκολία είναι αν δεν έχεις το σπίτι σου. Τώρα το σπίτι μας φτιάχνεται πάλι και με ενιαία λειτουργία δίνετε μεγάλο όραμα σε όλους μας για τα καλύτερα που έρχονται».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
dlj78 - 10/4/2016 11:40

αχ αυτήν την βολίδα στο βάζελο δεν την ξεχνάω ποτέ!

tmavro - 9/4/2016 23:33

καλη επιτυχία Χαρη :) και καλο κουράγιο & υπομονή θα τη χρειαστεις

polemistis21 - 9/4/2016 19:40

Χαριλάκι, η κάτι ξέρεις και δεν μας το λες ή -χωρις να θέλω να μειώσω τον κυριο Καρβουνίδη-μεταφέρθηκαν λάθος οι δηλώσεις σου!!! Αυτό που λες," ότι τώρα το σπίτι μας φτιάχνεται πάλι", απο που προκύπτει;;; Μήπως από τον ευσεβή πόθο όλων μας για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια;;; Οπως και να έχει πάντως, δεν θα γράψω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εκλογές, γιατί την θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΗ...Μόνοι τους παίζουν μπάλα οι Μελισανίδης-Αγγελόπουλος, οπότε τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται..

donnie21 - 9/4/2016 15:00

ο πιο καλοοοος ο βι@στης ειναι ο Χαρης Κοπιτσης !! ηθος και Αεκαρα ! καλη επιτυχια Χαρη

stileto - 9/4/2016 14:57

Ο πιο καλός ο βιαστής....

ΕΠΟΜΕΝΟ