0 ΣΧΟΛΙΑ

Στον Όμιλο Συγγελίδη η Peugeot Ελλάδος

Η εταιρεία Peugeot αλλάζει χέρια στην Ελλάδα κι έτσι από την Lion Hellas πέρασε στον Όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος εισήγαγε ως γνωστόν εδώ και δεκαετίες τα μοντέλα της Citroen. Έτσι οι δύο μάρκες του Ομίλου PSA θα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπό κοινή «στέγη».

Η ανακοίνωση του Ομίλου PSA:

Ως μέρος της στρατηγικής για τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων που τέθηκε σε εφαρμογή στην Ευρώπη από το 2012 και δεδομένης της κατάστασης στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ο Όμιλος PSA Peugeot Citroen αποφάσισε να ενοποιήσει τις δραστηριότητες εισαγωγής και διανομής υπό έναν συνεργάτη αντί για δύο.

Έτσι, επελέγη ο Όμιλος Συγγελίδη για να αναλάβει την εισαγωγή της Peugeot στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Συγγελίδη εισάγει αυτοκίνητα και ανταλλακτικά της Citroen από το 1971 και έχει αποδείξει την ικανότητά του να επιτύχει μία σημαντική θέση στην ελληνική αγορά, μέσω του επαγγελματισμού και της αφοσίωσής του. Η νέα δομή θα θέσει σε εφαρμογή επίσης της πιο αποτελεσματικές συνεργασίες για τις δύο μάρκες προς όφελος του μελλοντικού δικτύου της Peugeot και θα εστιάσει την πλήρη προσοχή της στην ικανοποίηση των πελατών της Peugeot. Η νέα εταιρεία θα τεθεί σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους.

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ